facebook

ДепартаментИнформатика

Актуално

digital-enterprise-analytics-solutions_678x410_crop_478b24840a
14.06.2021 16:20

Information Management and Data Analytics Solutions and their Business Application

Онлайн


Организатор:
департамент „Информатика“


Водещ:
д-р Захари Барбов, Adastra Academy Lead, Adastra Bulgaria


Модератори:
доц. д-р Георги Тупаров
ас. Делян Керемедчиев

Участници:
студенти и преподаватели от департамент „Информатика“

Адастра е канадска IT компания, чиито основи са положени през далечната 1994 година. Адастра България е създадена в края на 2007г. Адастра e консултантска IT компания, която осигурява бизнес консултиране и data management услуги, решения и софтуер от най-висок клас в множество сектори, подпомагайки прехода към дигиталната ера. Експертизата ни включва анализ на бизнес информация, интеграция на данни, складове от данни и управление на ключови бизнес данни на водещи компании по целия свят.

В зависимост от нуждите на бизнеса, в Адастра България през цялата година имаме отворени работни позиции за стартиращи IT професионалисти. Тези позиции са подходящи за студенти, с минимален опит или без опит. Входящото ниво за подобен тип заетост са стабилните познания в областта на SQL. Опитът в учебни или други кратки реални проекти с бази данни би бил допълнително предимство.

Актуалните ни работни позиции се обявяват на кариерната ни страница.

 

Захари Барбов притежава инженерна Магистратура по Телекомуникационни мрежи от ТУ-София и е Магистър по Мениджмънт от ИУ-Варна. В края на 2020г. завършва успешно докторантура в областта на ИТ Мениджмънта.

Професионалният му път се състои от над 3 години опит на инженерни позиции в областта на мобилните комуникации и над 11 години опит на позиции в сферата на управление на ИТ проекти в български и международни компании.

Понастоящем Захари изпълнява ролята на Project Manager и ръководител на Adastra Academy - уникалният бранд, който отразява визията на Адастра България за успешни служители чрез непрестанно обучение в рамките на вътрешни и външни инициативи, алтернативни начини за споделяне на знания и иновации.


Изображение: Moreweb Solutions